10 obľúbených fanart umelcov | Part 2 + Vianočný bonus

Tak v tejto vianočnej atmosfére som vrátila k pokračovaniu (prvá časť TU ) predstavovania mojich obľúbených fanart umelcov. Našlo by sa ich určite viac, každým dňom objavujem viac a viac talentovaných ľudí, no títo u mňa vyčnievajú. Taktiež, keď už sú tie Vianoce, na konci som si pripravila niekoľko vianočných fanartov, ktoré sa mi zapáčili :)

6.Noverantale
Túto autorku (autora? netuším) som objavila len nedávno, náhodne na Instagrame. No musím povedať, že už na prvý pohľad ma zaujala, a tak pri skúmaní jej predošlých  prác som zistila, že ja ju vlastne už poznám podľa tých úžasných Griša tarotových kariet, ktoré som si všimla už skôr. Jej štýl je veľmi špecifický, skoro vždy inšpirovaný až anime štýlom, ktorý sa mne osobne veľmi pozdáva. Určite budem sledovať jej diela aj naďalej, je veľmi šikovná/ý.

Kde ju/ho nájdete? 


Kaz Brekker from Six of Crows by @lbardugoNasir from We Hunt the Flame by Hafsah Faizal

✧ Sarkan and Luthe’s Summoning from Uprooted by Naomi Novik☾: Genya Safin from The Grisha Trilogy by @lbardugo - Three of Swords


7. Melanie Bourgeois
Ďalšia talentovaná umelkyňa, ktorej maľby si vždy rada pozriem. Prevažne sa venuje Griša sérii (čo v tejto dobe asi každý, dosť sa to delí medzi Grishaverse a kihy od Maas), no nájdete u nej aj fanarty k ostatným známym-neznámym sériám. Taktiež aktuálne píše vlastnú knihu, práve prvý fan-art ktorý vám tu priložím je jej originálnou postavou, tak uvidíme čo z toho bude.

Kde ju nájdete? 



Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt MelieScribbles fanart original character
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt MelieScribbles fanart original character










































8. Jana Runneck
Tak Janu asi už nikomu predstavovať nemusím. Určite už patrí medzi najznámejšie  fan-art umelkyne. S jej maľbami nájdete kopu záložiek, sú súčasťou veľa knižných boxov a podobne.  No nešlo mi ju nespomenúť, pretože jej talent je proste nepopierateľný.


Kde ju nájdete? 


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt jana runneck fanartAelin by Jana Runneck

janarun:
“Nesta looked at the king with death twining around his hands, then down at Cassian. And covered Cassian’s body with her own. Cassian went still - then his hand slid over her back. Together. They’d go together.
.
❤️
.
#acowar #acomaf #acotar...Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt janarunneck


9. Arz28
U tejto autorky ma zaujali hlavne jej čierno-biele kúsky, ktoré sú doplnené zlatou farbou. Venuje sa taktiež farebným obrázkom, ktoré sú tiež nádherné, no slabosť mám práve na tie jednoduché. Taktiež vytvára rôzne krátke komiksy, ktoré sú naozaj krásne. Táto autorka má naozaj veľa fanúšikov, sleduje ju 33 tisíc ľudí len na Instagrame, tak nechápem ako že som sa k nej dostala až pred nedávnom. Určite si pozrite jej prácu!

Kde ju nájdete? 





10. Niru
Na záver som sa nevedela rozhodnúť, koho odporučiť ako posledného, no nakoniec som sa rozhodla, že vyberiem niekoho, kto je trochu menej známy (ani 5000 sledovateľov), no o nič menej talentovaný. Je to Niru, ktorá má pomerne nový Instagram - asi od apríla tohto roku a objavila som ju niekedy počas leta. Kreslí prevažne portréty a je často typická výraznou farebnosťou.

Kde ju nájdete? 


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Niru.skyVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Niru723 fanart

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Niru723 fanartVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Niru723 fanart


Vianočný bonus


Cassandra Jean
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt infernal devices christmas
Cassandra Jean
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt christmas sarah j maas fanart
Silketara
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt viria christmas fanart This makes me so happy :')<<<<<happy holidays from the demigods and awwww Caleo!
                                   Viria                                                                                              Meabhd






4 Komentáre

  1. Zbožňujem takýchto ľudí! Ich výtvory mi na jednej strane lahodia oku a na druhej strane im závidím, že dokážu niečo také vytvoriť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, nie je nič lepšie než si po prečítaní knihy také niečo pozrieť :)

      Odstrániť
  2. Zbožňujem fanarty a zbožňujem tých talentovaných ľudí, ktorí ich kreslia. Tento článok opäť rozšíril moje obzory, nakoľko okrem Jany som ani o jednom z nich nikdy nepočula, čo je naozaj škoda. Dosť ma ale potešili tie vianočné extra kúsky.
    Takéto články aj častejšie. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, že som ti mohla predstaviť nejakých nových ľudí, ktorí stoja za sledovanie :) Budem sa snažiť ešte niečo vymyslieť ;)

      Odstrániť