Najobľúbenejšie bookstagramy | SK&CZ

Rozhodli sme sa, vzhľadom na to, že bookstagram je čoraz populárnejší vybrať naše najobľúbenejšie bookstagrami a trochu vám ich predstaviť. V tomto článku sa budeme výhradne venovať iba slovenským a českým bookstagramom, ktoré my followujeme a máme asi najradšej. Samozrejme, nedá sa dať do jedného článku všetko, čiže ak máte ešte nejakých obľúbených slovenských alebo českých bookstagrammerov, tak nám napíšte do komentáru :).

Bez nejakého špecifického poradia:
Podľa mňa, Dany musí poznať asi každý - jej bookstagram je naozaj nádherný, či už najnovšie fotky, ktoré pridávala z Holandska, alebo tie predtým zo Slovenska. Takisto sa oplatí sledovať aj jej story, keďže tam často hovorí o rôznych filmoch a seriáloch čo videla :).
Adi nesledujem síce tak dlho ako Dany, ale takisto - jej fotky sú absolútne úžasné, originálne a rozhodne si zaslúžia každé ♥ čo na instagrame dostanú.

Ďalší úžasný instagram, ktorý stojí za sledovanie - totižto, každá fotka je poctivo prepracovaná a je vidieť, že si na nej Barča dáva záležať.

Ďalší bookstagram od našich českých susedov, ktorý je absolútne úžasný.

Pokračujeme v českých bookstagramoch a ďalší je bookstagram úžasnej Markéty. Pri Markéte odporúčam navštíviť aj jej blog, ktorý je tiež absolútne skvelý.

Ďalším, celkom netypickým instagramom je tento - Humbookovský. Možno ste zaregistrovali minulý rok akciu, ktorá sa odohrala v Prahe - bol to akýsi knižný festival. A tento úžasný festival má skvelý instagram, kde nájdete nielen nádherné fotky ale takisto aj vrámci ich story, mnohé knižné novinky patriace pod vydavateľstvo albatros.

Ďalší nádherný bookstagram, na ktorom si autorka dáva vyditeľne záležať - a ak ju nefollowujete, hneď to napravte! :)

Veľmi jednoduchý bookstagram, ale práve v tom je jeho krása! Takže šup šup follownúť Simonku. :)

Aaa...ďalší nádherný instagram, tentokrát ho vedie úžasná Ivanka. :)

A posledný úžasný instagram patrí Andrey, u ktorej tiež nájdete neskutočné množstvo nádherný fotiek.

Taaak. A to by boli nejaké tie česko-slovenské bookstagramy, ktoré za to stoja. Máte aj vy bookstagram? Ktoré sú vaše obľúbené bookstagramy? Napíšte nám do komentáru, nech môžeme objaviť ďalšie nádherné instagramové účty.


8 Komentáre

  1. Odpovede
    1. Nestojí za reč ♥ tvoj bookstagram je naozaj nádherný

      Odstrániť
  2. Všechny tyhle bookstagramy miluju. :-) Celkově zbožňuju bookstagramy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja :D Príjemne osviežujú môj instagramový feed :D

      Odstrániť
  3. Je toľko skvelých instagramov, je ťažké všetky sledovať :D Adi a Ettelwen sú skvelé a aj Humbook profil mám veľmi rada, lebo okrem pekných fotiek je tam aj zaujímavé info :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, presne tak - o veľa vydávaných knihách sa dozvieš a teraz začali pridávať aj tie quotes a je to skvelé :D

      Odstrániť