Books that will be movies 2018

Je to neuveriteľné, ale ani sme sa nenazdali a už je polka januára. A vlastne skoro celý tento mesiac bude zmes rôznych článkov toho, čo nás tento rok čaká a neminie. Tentokrát prinášam článok o filmoch, ktoré budú uvedené do kín v priebehu tohto roka.
Maze Runner: The Death Cure
Pôvodne malo vyjsť tretie pokračovanie Maze Runner-a už minulý rok, ale bohužiaľ, hlavný herec, Dylan O'Brien, sa zranil a muselo byť aj samotné natáčanie posunuté, čo bol dôsledok toho, že sa posunul aj dátum, kedy bude film uvedený do kín.
Film má v Amerike premiéru 26 januára a u nás sa ho dočkáme 25.januára.
Every Day
Musím sa priznať, že nič od Davida Levithana som nič nečítala, ale po tom, čo som videla tento trailer na film, to silno zvažujem. Lebo, toto vyzerá ako strašná pecka.
Je to príbeh o teenegerke, ktorá sa zamiluje do chlapca, ktorý je každý deň niekym iným.
Film bude uvedený do amerických kín už 23. februára, ale dočkáme sa ho aj na Slovensku (HIP HIP HURÁ, kto ide so mnou do kina?) 12. apríla.

Fifty Shades Freed
Samozrejme, tento rok sa dočkáme aj posledného filmu zo série Fifty Shades (chvalabohu), ktorý bude zas do kín uvedený okolo Valentína, a to konkrétne 8.2. na Slovensku. Myslím, že je celkom zbytočné písať, o čom samotný film je, každý to vie.


Red Sparrow
Táto filmová adaptácia sľubuje veľmi pôsobivé obsadenie, keďže hlavnú úlohu si zahrá už svetoznáma Jennifer Lawrence. Jennifer si zahrá ruskú špiónku, ktorá je vycvičená v umení zvádzania.
V Amerike má film premiéru 2. marca, na Slovensku 1. marca.
A Wrinkle in Time
Toto je príbeh o Meg, ktorá sa snaží nájsť jej strateného otca s pomocou jej geniálneho brata, jej kamarátky a troch záhadných žien.
V Amerike má film premiéru 9.marca, na Slovensku bohužiaľ nie.
Love, Simon
Podľa názvu mám to možno nič nehovorí, lebo ho zmenili vzhľadom na názov knihy, ale jedná sa o Simon and the Homo Sapiens Agenda. Film vyzerá, že je veľmi dobre spracovaný, ale bohužiaľ, zatiaľ nevyzerá, že by mal práva kúpené aj tu na Slovensku.
V Amerike je premiéra 16. marca.
Midnight Sun
Toto keď som videla trailer, som vedela, že to chcem vidieť celé. A potom som sa dozvedela, že je to natočené podľa knihy, ktorá ešte len vyjde (vo februári). Hlavnú dvojcu si zahrá Bella Thorne a Patrick Schwarzenneger.
Neprekvapivo, film nemá premiéru na Slovensku, ale v Amerike sa ho dočkajú už 23.marca.


Ready Player One
Tak táto kniha je veľmi známa aj na Slovensku, keďže kniha tu tiež vyšla a zožala veľký úspech. Natáčal ho Steven Spielberg, čiže už len to svedčí o samotnej kvalite tohto filmu.
Film má premiéru na konci marca, a na Slovensku je to presne 28.marca.
Ostatné filmy(bez traileru):
The Darkest Minds (september 2018)
All the Bright Places (toto nemá presný dátum, ale hlavnú postavu by si mala zahrať Ella Fanning)
Where'd You Go Bernadette (máj 2018)
Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald (november 2018)
The Hate U Give (2018)
To All The Boys I've loved before (2018)
Dumplin' (2018)

11 Komentáre

  1. Som zvedavá aký bude film zo série Maze Runner, aj keď tieto filmy sa mi oproti knihám až tak nepáčia. A samozrejme teším sa na Fantastické zvery :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa zasa naopak, filmy páčia oveľa viac ako knihy čo sa týka Maze Runnera :D

      Odstrániť
  2. Jsem zvědavá na Love, Simone. Na to mě natěšila kamarádka. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som čítala knihu a páčila sa mi :) a ako, v svojom čase ani TFIOS nebol zlý film, čiže verím, že aj toto bude skvelé :)

      Odstrániť
  3. Maze Runner som ešte nevidela ani dvojku, asi by som to mala napraviť :D
    Ja som od Davida Levithana tiež ešte nič nečítala (okrem Will Grayson, Will Grayson), ale to Every Day vyzerá fakt zaujímavo, na to by som išla.
    O A Wrinkle in Time som ešte nepočula, ale možno by som si to aj pozrela, keby sa k tomu niekedy dostanem :D
    Na Love, Simon sa teším už dlho, len chcem ešte dovtedy prečítať knihu.
    Midnight Sun mňa práveže moc nezaujalo :D
    A Ready Player One som nečítala, ale film vyzerá super, tak si ho určite pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maze Runner sa mi celkom páči. Akože, Dylan je Dylan, čo si budeme klamať, ale celkovo...knihy mi nesadli, nejako ten štýl autora mi nesadol úplne...ale filmy sa dajú pozerať :D Aj ma bavia.
      Hej, proste...Normálne zvažujem, že si to niekedy prečítam, lebo to znie dosť dobre.
      No mňa poslednú dobu dosť zaujíma cestovanie v čase čiže asi si to niekedy pozriem :D
      Dočítaj, mne sa Simon vs Homo Sapiens agenda veľmi páčilo a určite aj tebe bude :D
      Naah, mne to príde ako taký nenáročný film, na ktorý hneď zabudnem. Ale presne to, čo potrebujem v tomto stresovom období. A pomlčíme, že nemám moc rada Bellu Thorne, ale tak.
      Hej, Ready Player One vyzerá byť ako pecka, ale tiež sa ku knihe asi nedostanem.

      Odstrániť
    2. Hej, myslím, že Dylan na to nalákal veľa ľudí :D Ja som čítala jednotku, dvojku mám doma, ale nejak sa mi do toho nechce :D
      Ja som v istú dobu pozerala naraz niekoľko seriálov, kde sa cestovalo v čase tak teraz už na to nejaké chúťky nemám :D
      Hej aj ja si myslím :D
      Ja som k nej nemala nejaký negatívny vzťah a potom som si s ňou z nejakého dôvodu pozrela seriál (Famous in Love) a už ju nechcem vidieť :D

      Odstrániť
    3. Tak čo ti poviem, začalo to Teen Wolfom, a potom to už iba pokračovalo. A hovorím, mne kniha prišla taká neviem...ako nápad a všetko je fajn, ale nejako to spracovanie a ten štýl autora akým napísal knihu mi nesadla...Ale tak, nemôže mi sadnúť všetko :)
      Tak ja až tak nie :D trochu Doctor Who, trochu Outlander (ale to neviem či sa ráta :D ) ale inak si asi na nijaký iný ani nespomeniem.
      Ja neviem, ako ja ju nejako nesledujem ale keď niekedy mi niečo na fb vyhodí, že ako sa správa...čo ja viem. A ani herečka nie je nejaká skvelá ale tak...Midnight Sun znie trošku ako Everything Everything a to sa mi páčilo :)

      Odstrániť
    4. Hej, presne to si myslím aj ja, že nápad je dobrý len spracovanie mohlo byť iné, postavy oveľa zaujímavejšie a pod. :D
      Ja ešte Legends of Tomorrow a Timeless :D Aha, a Time After Time, ale to po pár epizódach prestali vysielať... to naštve :D
      Ja som ani Everything Everything ešte nevidela, neviem, nie som moc na romantické filmy, to bude asi tým :D

      Odstrániť
  4. Ja sa úplne najviac teším na Ready Player One. Kniha bola pecková a vyzerá to, že film bude tiež. Tak uvidíme :) Niektoré knihy som ani nevedela, že budú mať filmové spracovania tento rok, tak som sa zasa dozvedela niečo nové :D

    http://wordsfromnebula.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne o to mi išlo :D Aby sa čitatelia dozvedeli niečo nové a som rada, že sa mi to podarilo :)

      Odstrániť