Týždeň s knihou #2

Po troch s mesiacom som tu s ďalším 'Týždeň s knihou' ! Tentokrát sme si vybrali knihu zo série Upírska Akadémia, a konkrétne piaty diel - Spútané mágiou.  Všimnite si tú obálku - tá je proste dokonalá! Ako celej tej sérii! To už sa oplatí mať doma len kvôli nim. A kvôli hláškam čo sú v celej sérii.


Nejaké slovíčko o celej sérii - Úžasný príbeh s úžasnými, vtipnými postavami, ktoré majú čo to do seba. Rose-in život nie je vôbec ľahký a to ani netušila čo ju na začiatku čaká. A hlavne to veľké dobrodružstvo, ktoré pre ňu a jej priateľov osud prichystal.  Rose je jedna z najlepších hrdiniek, s ktorými som sa stretla a celá séria je dokonalá (teda okrem 4. dielu, kde mi liezli na nervy všetci). Ostatné diely sú ale super. Príbeh je pekne vymyslený, s dobrou zápletkou a ešte lepšími postavami. Adrian je proste dokonalý. K Rose sa mi nehodí, ale inak je totálne super.  

Nejaké slovíčko o Spútané mágiou - Rosino dobrodružstvo nekončí, práveže sa viac komplikuje a koniec vyzerá v nedohľadne. Rose sa popritom snaží žiť svoj život a prísť na to, ako zachrániť lásku jej života s čím jej pomáhajú jej priatelia - najmä Lissa a Christian. Proste také zlatíčka to sú. 

No dosť bolo kecov - niečo čo sa týka tohto týždňa, mali by sa tu určite vyskytnúť nejaké hlášky a nejaká tá recenzia nakoniec. A pravdepodobne aj nejaké obrázky k tomu čo sa týkajú. No, takže najbližší článok by mali byť hlášky. :) 


1 Komentáre