Harry Potter Challenge



Nedávno som našla tento obrázok, a celkom ma zaujal, sčasti kvôli mojej láske k Harrymu Potterovi, a sčasti kvôli tomu, že sa to týka Harryho Pottera! :) Tento challenge má 30 dní, tak ho rozdelíme na 3 časti, aby to bolo priehľadnejšie (a áno mám veľa obrázkov, a chcem sa nimi pochváliť, no do 1 článku by sa nevošli! :D) Dúfame že priaznivci Harryho sa v tom nájdete, a budete zdieľať Vaše odpovede s nami! :)

Otázka č. 1: Najobľúbenejšia kniha z celej série?  

Maggie: Knihy som ešte síce nečítala, ale striehnem v knižnici, kým tam budú mať prvú časť v angline, aby som si ju mohla požičať :) 
Viktória: Nechcem vyzerať zvláštne, ale z celej série som prečítala iba prvé tri knihy.. Viem, viem.. ako fanúšik Harryho sa môžem hanbiť, ale s knihami som začala dosť neskoro, a popravde..nebavili ma tak ako filmy! No s istotou viem, že 7-čku si na 100 percent prečítam, a možno ma to opäť chytí! :)

Otázka č. 2: Najobľúbenejší film?

Maggie: Myslím, že to bude druhá časť 7. filmu lebo proste, to ukončenie a vyriešenie všetkých problémov... :D 
Viktória: Pfú.. Myslím že sa budem rozhodovať medzi 1-tkou a 7-čkou.. 1-tkou preto, lebo tam sa to všetko začína! Prvé skúseností s čarami, prvé spoznania, prvé problémy a hlavne zážitky! :) No a v 7-čke je to všetko opačne! Tam sa to všetko končí.. Ale myslím že to vyhraje 1-tka! Všetci vieme že 7-čka je oveľa lepšie spracovaná, lepšie efekty, dej.. ale proste no! :D 

Otázka č. 3:  Čo ma naštvalo, pretože ako dôležitá časť v knihe nebola vo filme?

Maggie: Možno budem vedieť povedať, keď prečítam knihy...
Viktória: Toto je veľmi ťažká otázka vzhľadom k tomu že som knihy nečítala! No počula som že Ohnivá čaša je zle spracovaná.. Neviem posúdiť podľa seba, takže na túto otázku nemám odpoveď.. :)

Otázka č. 4: Najmenej obľúbená ženská postava? 

Maggie: Súhlas s  Viktóriou, Dolorez jednoznačne. Ja byť s ňou na Rokforte, asi jej ublížim alebo sebe
Viktória: Myslím že neprekvapím nikoho, ale jednoznačne to je Dolorez! Naša milovaná Ambrička je moja nejmenej obľúbená ženská postava! Hlavne kvôli tomu že ja neznášam ružovú! :D

Otázka č. 5: Najobľúbenejšia mužská postava a prečo? 

Maggie: Ja som vždy mala rada Snape-a. Nepýtajte sa prečo, sama neviem, ale proste mi bol sympatický  a všetko som mu žrala. 
Viktória: Milujem Harryho.. Je to superúžasný chalan, ktorého by chcela asi každá! No povedzme si pravdu, nieje to jediný chalan ktorý sa v tej knihe nachádza! :D Je tam super Ronald, ktorého humor, a načasovanie je na nezaplatenie! Je tam Draco, ktorý je proste..Draco! Nevill, Sirius, Dobby, Dumbledore, Snape.. Ách!!!! Nenávidím moju nerozhodnosť! -_- :D Asi do konca života zostanem sama!!! No pred dobrý pocit si vyberám..Ronalda!! :D Je to proste on.. :)

Otázka č. 6: V ktorej fakulte by si chcel byť, a do ktorej by si sa pravdepodobne dostal?

Maggie: Chcela by som byť v Bifľomore ale pravdepodobne by som skončila v Slizoline. Nie je sa čím chváliť, ale tak čo si pomôžem, keď proste prvá myšlienka je vždy zlá, povrchná a až potom sa musím zamyslieť a prehodnotiť to. 
Viktória:V chrabromile by som chcela byť kvôli ich klubovni! :D Samozrejme že by som chcela byť v chrabromile, ale neviem neviem či by som sa tam aj dostala.. Bystrohlav/ Bifľomor.. Asi by ma dali do Slizolinu!! :D 

Otázka č. 7: Najobľúbenejšia ženská postava a prečo?

Maggie: Súhlas s Vikou, obdivujem Hermionu za to že myslí do predu - čo popravde, ja veľmi nerobím, ale mala by som.( :D ) 
Viktória:V Hermione vidím seba! Vždy na všetko prichystaná, všetko preštudované a pripravené do konca! :) Realistka, ktorá sa aj zasmeje, no hlavne rozmýšľa dopredu.. Ale veľmi mi sadla Luna! Bola iná od iných (Teoretický povedané bola iná od čarodejov, ktorí sú iní od ľudí! :D čiže iná od iných! :D) Ale aj taký ľudia musia na tomto svete byť! :D Takže oni dve sú moje favoritky.. :)

Otázka č. 8:  Ktorý predmet by bol na Rokforte tvoj obľúbený?

Maggie: Ťažko povedať. Ale asi elixíry. Lebo, no mali by ste ma vidieť v kuchyni. Tiež tam všeličo skúšam (to, že to tak niekedy aj dopadne pomlčíme). 
Viktória:Asi lietanie na metle.. :D Ako striga! :) A elixíry.. to by ma vážne bavilo! :) 

Otázka č. 9: Najmenej obľúbená mužská postava?

Maggie: Starý dobrý Lord Voldemort. (Som originálna ako...) ale čo si pomôžem, keď ja som ho mega nenávidela. :D 
Viktória: Sedrik Grigory (hádam sa takto píše.. :)).. Nemala som ho rada. (SPOILER!!!!). Aj keď zomrel no.. Nesadli sme si spolu, a tak.. :D

Otázka č. 10: Horkraxy alebo Dary?  

Maggie: Dary. Lebo, no, ja som taká, že keď raz umriem, chcem zostať mŕtva (to isté o mojej duši). No a dary? Plášť aby som bola neviditeľná? Uh, bodaj by som taký mala (predstavte si množstvo vecí, ktoré by som zrazu vedela). :D A ostatné? Zobrala by som si plášť a potom by sa uvidelo, pravdepodobne by som ich využívala, akoby sa mi chcelo. Takže dary, určite. 
Viktória: Pfú! ..Toto je vážne ťažké.. Ale myslím že si vyberiem dary.. Predsa len..sú bezpečnejšie.. :)



Na koniec tohto príspevku, by sme Vám, všetkým čitateľom tohto blogu,  chceli veľmi pekne poďakovať za úžasných 4200 zhliadnutí, a 40 sledovateľov! Po založení tohto blogu sa nám ani nesnívalo že to dotiahneme až na takéto čísla, pretože pre nás to sú vážne vysoké čísla! :) Je to dôkaz, že tie príspevky sa dajú čítať, a že to nebolo zbytočné! Takže ešte raz, patrí Vám obrovské ĎAKUJEME!!!! :) 


6 Komentáre

  1. Hmm myslím, že by som si to aj ja vypracovala :P Je to skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeme! :) A ešte bude pokračovanie!. Akoby to nemohlo byť skvelé, ak sa to týka Harryho? :D

      Odstrániť
  2. No KONEČNE som si našla čas prečítať tento článok :)
    Super to je :) jooj už sa neviem dočkať, kedy odpoviem na všetky otázky aj ja :D
    a určite si prečítajte knihy. Ja som nečítala len prvé dve, ale zvyšok je perfektný. A práve mne sa zdala byť štvrtá časť asi ako najviac podobná knihe spolu aj so sedmičkou (keďže logicky to je na dve časti rozdelené, aby sa toho viac vopchalo :D)
    Bože som si dnes pozerala obrázky a gifka HP na tumblri a som skoro revala:( Veď to moje detstvo :( :D
    A inak ja by som si nevedela vybrať medzi darmy a horcruxmi. rada by som žila akože naveky, ale zase byť neviditeľná (čo som vlastne aj bez plášťu :DD) by nebolo odveci. Prútik a toten kameň ma nelákajú :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď aj ja sa chystám.. ale no.. :D Mňa to URČITE chytí! :D Ako žiť naveky je veľmi lákavé, ale byť k tomu byť aj najmocnejší na svete! :DD A ak chceš byť neviditeľný, tak to určite dokážeš aj bez plášťu! :)

      Odstrániť
  3. Tak to jsou skvělé otázky, počkám si ještě na pokračování a možná se budu opičit :)))

    OdpovedaťOdstrániť