10 autorov, ktorý by mali vydávať viacej kníh

Keď sme tak s Barčou rozmýšľali, že čo pridáme, tak nejako sme sa dostali k tomu, že sme sa bavili o autoroch od ktorých by sme chceli viac kníh. Veď to sami poznáte, že sú knihy, ktorú sú priemerné a tí autori ich vydávajú niekoľko aj za rok. A potom sú také knihy, ktoré sú, že WOW a od tých autorov by ste prečítali choda aj nákupný zoznam, ale namiesto toho čakáte niekoľko rokov kým vydajú ďalšiu knihu. A preto sme vybrali 10 autorov, od ktorých chceme aby častejšie pridávali svoje knihy.

1. GEORGE R.R MARTIN


2.SUZANNE COLLINS


3.Kristin Cashore



4.Michelle Hodkin


5. Marissa Meyer


6. Jamie McGuire


7.Samantha  Shannon


8. Ruta Sepetys


9. Deborah Harhness


10.Jandy Nelson



A od akých autorov by ste vy chceli viacej kníh? :)

14 Komentáre

  1. U spousty autorů naprosto souhlasím - kupříkladu od Kristin Cashore bych celkem dost ocenila novou knihu, u té ani nevím, jestli něco vůbec připravuje. Jsem docela zvědavá, s čím přijde i Michelle Hodkin, když jí teď konečně vychází poslední Mara, jop. :)
    Menší poznámka k Marisse Meyer - myslím, že v článku máte špatnou fotku. :) (https://www.goodreads.com/photo/author/4684322.Marissa_Meyer)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jo, na Maru som strašne zvedavá ako to dopadne :)
      A díky, opravila som to :)

      Odstrániť
    2. oh :D ani by mi nenapadlo že sú 2 :DDDD

      Odstrániť
  2. Jednoznačne Michelle Hodkin a Jamie McGuire :3 Sú úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych tedy ocenila, kdyby v psaní pokračoval Christopher Paolini - do série Eragon jsem se zamilovala a od té doby nic, ale vzhledem k tomu, kolik mu je, tak se snad nějaké další knihy dočkáme..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš že mi tiež napadol ? :D ale už som 10 mala...ja aktuálne idem na Brisingr...

      Odstrániť
  4. S tou Kristin a Marissou súhlasím, hlavne s Kristin, Marissa je relatívne aktívna.:D Akože aj Maggie Stiefvater a Gail Carriger by mohli stíhať aj dve knihy ročne, nevadilo by mi to...:DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marissa Meyer vyšla keď zoberieš normálnu knihu vo februári a ďalšia výjde budúci rok v novembri (a viem, že medzitým je bonusovka ale tak... :D )

      Odstrániť
  5. Najviac súhlasím so Suzanne Collins. Akože halooo, chceme nové knihy! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Súhlasím hlavne s tými prvými piatimi :D ale ja tam mám ešte aj Melissu West :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 3, 9 a 10 ani neznám, moc se stydím!!!! Ale s ostatními víceméně musím souhlasit! :) Od Ruty Sepetys jsem ještě nic nečetla, ale mám doma V šedých tónech a snad to brzy napravím! :) A těsím se na poslední Maru Dyer, snad u nás vyjde! A chci tak milion dílů Měsíčních kronik :D Chybí mi samozřejmě J.K. Rowling, ale to už je asi trochu nuda, když ji cpu všude :D A jestli Martin nedopíše Píseň, tak mě fakt nakrkne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Jandy si musíš niečo prečítať! Ona je svetová autorka! :)

      Odstrániť
  8. Poslední tři autorky ani neznám, takže se cítím dost trapně :D ale jinak musím souhlasit... Suzanne Collins si napíše sérii, která se velmi proslaví, je podle toho i film a nic dalšího ještě nepíše?! Tohle je prosím mrhání talentem :D
    Vadilo by ti, kdybych si tento nápad půjčila? O:) samozřejmě bych Vás tam zmínila jako autorku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jandy Nelson ti odporúčam! Je neskutočne super! :D Myslím, že u CooBoo výjdu po česky obe jej knihy! :D Určite si ich potom prečítaj :) (jedna na jar, jedna na jeseň :D teda, tuším :D tak je to v Slovarte) normálne bolo medzi jej knihami 4 roky rozdiel, takže... :D
      Deborah ani ja nepoznám :D a Ruta Sepetys - čítala som od nej iba Medzi odtieňmi sivej ale bolo to úžasné :) chcem sa dostať aj k Potrhaným krídlam :)
      V pohode, môžeš :) len teda nezabudni na zdroj! :D

      Odstrániť