Movie news #1

Minule som tak scrollovala instagram, facebook a tak...a zrazu som natrafila na niekoľko filmových noviniek. A keďže ich je celkom dosť, než aby som to hodila iba do jedného statusu na FB/Instagrame, rozhodla som sa to spísať do článku na blog. Nebudem zbytočne obkecávať, poďme sa radšej venovať priamo filmom, ktoré nás tento/budúci rok čakajú. 

The Sun Is Also a Star
Túto knihu mi nedá nespomenúť. Nielenže sa mi kniha veľmi páčila ako si môžete aj prečítať v mojej recenzii  ale nesmierne som sa tešila aj na filmové spracovanie - najmä vďaka hereckému obsadeniu a prvým ukážkam z filmu. Treba dodať, že film je momentálne v knihách ale dočkáme sa ho aj na slovensku a to 27.6.2019. 


Five Feet Apart
Nie, očividne dojákov stále nebolo dosť. A okay, tento film je už vlastne oficiálne vonku, v Amerike vyšiel už pred dvoma mesiacmi, ale aj tak mi ho nedá nespomenúť - áno, dojáky sú už trochu prežité, ale toto podľa traileru vyzerá byť dosť zaujimavé a takisto aj kniha pri 22 tisíc hodnotení má úžasné hodnotenie cez 4*. Takže, určite plánujem niekedy v budúcnosti sa na tento film pozrieť. 


All the Bright Places
Okay a prechádzame k filmom, ktoré ešte nemajú ani trailer, ale napriek tomu sa už môžeme na ne tešiť. A jedným z nich je práve All the Bright Places, kde sa hlavnej dvojci zhostila Elle Fanning a Justice Smith.  Presný dátum premiéry nepoznáme ale film sa nachádza v post-produkcii, čiže pravdepodobne nejako koncom roka by sme sa ho mali dočkať. 



To All the Boys I Loved Before 2 
Nie je sa čomu čudovať, že po úspechu aký mal film Všetkým chalanom, ktorých som milovala, že netrvalo dlho a Netflix sa rozhodol natočiť aj pokračovanie. Ale to sú asi všetky informácie, ktoré k tomuto filmu máme. 
Každopádne, ak ste ešte To All the Boys I Loved Before nevideli, určite tomuto filmu dajte šancu - bolo to cute, taká príjemná oddychovka ak nehľadáte nejaký náročný film na večer. 


Chaos Walking
O trilógii Nespútaný chaos ste určite už počuli. Slovart momentálne pred cca mesiacom vydal druhú knihu z tejto série (recenzie na prvú knihu), a tento rok by sme sa mali dočkať aj poslednej knihy. Takže, stihnú vyjsť všetky tri knihy ešte predtým ako sa v roku 2020 dostane tento film do kín. Takisto o tomto filme veľa nevieme, akurát že hlavnej úlohy Todda Hewita sa zhostí Tom Holland a Violu si zahrá Daisy Ridley. A dokonca vo filme si zahrá aj Nick Jonas. 


Nimona
A posledný film o ktorom v tomto článku budem hovoriť je Nimona. O tomto spracovaní som už hovorila aj na FB, Instagrame, prezdielalo to aj Cooboo, čiže pevne verím, že neexistuje nikto, kto by túto správu ešte nezaznamenal. Ale predsa len, ak by sa niekto taký našiel. Nimona, ktorá vyšla v CooBoo sa dočká filmového spracovania pod štúdiom Disney. Viac toho nevieme, akurát tak, že cca v roku 2021 by sme sa samotného filmu mali dočkať (ak sa to neposunie a podobne, to takto skoro ťažko povedať). 


Na ktorý z filmov sa najviac tešíte? Ja sa asi najviac neviem dočkať The Sun is Also a Star. Ako som už spomínala, kniha sa mi veľmi páčila, tak som zvedavá, ako sa zhostili aj filmového spracovania. Prípadne, viete ešte o nejakom filme, ktorý bude tento rok/ budúci rok v kinách, ktorý vznikol na základe predlohy z knihy? :) 

5 Komentáre

  1. Nehorázně se těším na druhý díl s Larou Jean, všechny filmy jsou zajímavé, ale já spíš preferuji, když mají hloubku, ale ráda, se na ně podívám jako skvělý doplněk k odpočinku :)

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale, presne aj také filmy, ktoré nie sú náročné sú treba niekedy :) Aby si si oddýchla od tých, ktoré si vyžadujú tvoju plnú pozornosť.

      Odstrániť
  2. Děkuji za skvělé tipy! Já jsem ostuda, já ještě neviděla celý film všem klukům, co jsem milovala :-( Five feet apart už mám v plánu brzy, jen co si přečtu knihu tak si pustím film :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala by si si to pozrieť - fakt to bolo dobré, taká príjemná romantická oddychovka

      Odstrániť
  3. Moje meno je Lilian N.Je to veľmi radostný deň môjho života, pretože mi pomohla Dr.saguru tým, že mi pomohla získať späť môjho bývalého manžela pomocou kúzla a mágie. Bol som ženatý 6 rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel na mňa naozaj podvádzal a hľadal rozvod, ale keď som narazil na e-mailovú adresu Dr.saguru na internete o tom, ako pomohol toľkým ľuďom získať ich späť späť a pomôcť opraviť vzťah. a prinútiť ľudí, aby boli šťastní vo svojom vzťahu. Vysvetlil som mu svoju situáciu a potom hľadám jeho pomoc, ale k môjmu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadom a teraz oslavujem, pretože môj manžel sa zmenil úplne navždy. Vždy chce byť pri mne a bez môjho prítomnosti nemôže urobiť nič. Naozaj si užívam svoje manželstvo, aká veľká oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože Dr.saguru je naozajstný kúzelník. POTREBUJETE POTREBU POTREBOVAŤ KONTAKTOVÝ LEKÁR SAGURU TERAZ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com alebo WhatsApp +2349037545183 Je to jediná odpoveď na váš problém a prinútite sa cítiť sa spokojní vo svojom vzťahu. 3 OVOCIE ŽENY 4 OCHRANA PROPAGÁCIÍ 5 OCHRANA KOĽAJA 6 OBCHODNÁ ČINNOSŤ 7 KLAVINA S DOBROU PRÁCOU 8 KÓDLA LOTÉRIE A KARIÉRA PRÍPADU KURTU.

    OdpovedaťOdstrániť