Month Review #7 [Jún]

Ani sme sa nenazdali, ďalší mesiac ubehol ako voda a čo viac, už aj začal druhý polrok. Je neskutočné ako to všetko uteká, čoraz rýchlejšie a rýchlejšie...Normálne sa bojím, ako rýchlo ubehnú tieto posledné prázdniny na strednej škole...Ale dosť bolo rečí, poďme si zhrnúť jún.

Na začiatok by som sa Vám veľmi rada poďakovala aj s Barčou za úžasných 55 tisíc zobrazení blogu. Proste WOW. ĎAKUJEME.

A ešte taká maličkosť - sama som prekvapená, že mi to vydržalo, ale toto je *neuveriteľný* 35 článok v tomto roku - a neuveriteľný práve preto, že za celý minulý rok 2016, sme dokopy pridali 34 článkov, čo sme dokonca zvládli za prvý polrok v tomto roku. Hip hip hurá. My sme radi, že sme aktívne, a dúfame, že aj Vám sa páčia naše články.


Knihy, ktoré som prečítala: 

  1. Frajer na záskok [SJ] 
  2. Spoznal som ťa bosú [SJ] 
  3. Good Boy [AJ] 
  4. Stay [AJ] 

Prvé dve knihy, ktoré som prečítala boli v slovenčine. Čo je pomaly výnimka, vzhľadom na to, ako poslednú dobu skôr preferujem tie anglické. 

Kasie West ~ Frajer na záskok
Myslím, že to hlavné je povedané v recenzii. Ale tak stručne:  
Toto je presne tá kniha, ktorú potrebujete čítať, ak neviete čo iné čítať a nechcete nič náročné, iba niečo príjemné na oddych. Taká milá knižôčka, ktorá nikoho neurazí a vy si užijete jej čítanie. 


Kelly Rimmer ~ Spoznal som ťa bosú 
Takisto kniha, na ktorú som už písala recenziu a v nej sa dozviete toho viac. Bohužiaľ, od tejto knihy som mala veľké očakávania a nakoniec som ostala veľmi sklamaná, čo z toho nakoniec vyšlo. Nevadí, bolo to síce také priemerné, až podpriemerné čítanie, ale malo to pekné posolstvo a verím, že si svojich obľúbencov tiež nájde.

 
Po tom, ako som prečítala tieto dve knihy, čo bolo ešte na začiatku júna, sa akosi strhol taký šialený kolotoč a ja som mala neskutočný problém nájsť niečo, čo by ma bavilo a do čoho by som sa začítala. Až, na konci júna, som sa pustila do série, na ktorej sa podielala aj Elle Kennedy (napr séria Off Campus)  a úspešne ma vytiahla z tejto menšej čitateľskej krízy. 

Sarina Bowen & Elle Kennedy ~ Good Boy, Stay (séria WAGS)
Elle Kennedy píše super, a táto séria so Sarinou Bowen to iba potvrdzuje. Jedná sa o knihy z hokejového prostredia, ale nemusíte byť veľkými fanúšikmi hokeju, aby ste si knihy zamilovali. 
Už len meno Elle Kennedy svedčí o tom, že to bude vtipné čítanie, pri ktorom sa parkrát aj nahlas rozosmejete. A mne sa Elle Kennedy osvedčila ako zaručená autorka, čo ma vždy dokáže vtiahnuť do čítania jej kníh. Takže, ak ste sa trochu zasekli, máte čitateľskú krízu a hľadáte niečo, čo vás z toho vytiahne, a máte radi New adult žáner, vyskúšajte túto sériu. Alebo Off Campus od tej istej autorky. 


Čo sa týka filmov a seriálov, bola som akurát na novom slovenskom filme Špina - čakala som síce, že to bude trošku iné, ale vo výsledku to bol na naše pomery slušný a dosť dobre spracovaný film. Až na ten koniec. Ale inak sa mi to páčilo, a celý čas ma mrazilo. Takže rozhodne odporúčam. 


A vy? Aký ste mali jún? 
Čítali ste poslednú dobu niečo naozaj dobré? Napíšte mi do komentárov :). 
Videli ste nejaký dobrý film? Tiež mi môžete nejaký odporučiť a ja sa naňho pozriem - keďže konečne začali prázdniny a ja mám času, kým mi začne brigáda. 

2 Komentáre

  1. Za jún som prečítala šesť kníh, pôvodne som si myslela, že dokopy nič a keď som si to potom spísala bola som prekvapená. Ako niečo naozaj dobré by som označila knižky: Pomsta a rozbřesk (Reneé Ahdieh), Hypersomnia (Vladimíra Šebová) a Láska je láska (Daniela Slávik).

    Pekné prázdniny :)
    Jane

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš, 6 kníh je dosť aj na mňa poslednú dobu. Ale dúfam, že cez prázdniny by som mohla dať aj viac - predsa len, viac voľna, viac času na čítanie :)
      Z tvojich spomenutých kníh som čítala iba Pomstu&Rozbřesk a teda nadšená som nebola, nejako mi to nesadlo. :)

      Aj tebe pekné prázdniny. :)

      Odstrániť