Imagine Dragons v Bratislave

Už keď mali Imagine Dragons prvý koncert v Bratislave, vedela som, že ten ďalší si nenechám újsť. A, bohužiaľ, veľa nechýbalo a ušiel by mi aj druhý, keby mi týždeň pred koncertom Barča nenapíše, že či nejdem s ňou. Takže, po nervydrásajúcom utorku sme už obe mali istý lístok a mohli sme sa týždeň vytešovať na jeden z najlepších dní nášho života.  A nakoniec sme sa dočkali. 


Prišiel utorok. Deň koncertu. 19.01.2016. Po piatich hodinách v škole som sa celá natešená vybrala smer stanica a vlak, kde som sa už stretla s Barčou a obe sme si konečne začali uvedomovať, že za pár hodín budeme už na koncerte.


(Vo zvyšku článku je milión fotiek a aj nejaké tie videá) 


Pred koncertom, v Poluse, na WC :D 
Nejako ubehlo tých pár hodín motania sa v Bratislave (čítaj: boli sme sa najesť) a po následnom krátkom (ehm) blúdení okolo Polusu sme trafili správny smer a vybrali sme sa pred brány haly, aby sme si tak cca dve hodinky počkali pred začiatkom, aby sme stáli v predných radoch na koncerte.

Nielenže, sme za to dvojhodinové čakanie pred halou spoznali super ľudí, s ktorými sme aj pokecali a nakoniec nám aj vďaka ním to čakanie rýchlejšie utieklo, ale aj sa nám to oplatilo. Čím bližšie bolo 18:00 (čas, kedy začali púšťať do haly), tým začala väčšia tlačenica. Nakoniec sa životný priestor dostal do mínusových hodnôt a konečne otvorili brány. S Barčou sme sa začali ešte viac tlačiť (tak ako všetci ostatný) a hneď ako nám skontrolovali lístok sme utekali do haly, potom do šatne, šmarili veci, zobrali čísielko a utekali pod pódium. Dobehli sme a boli sme v nejakom šiestom rade a vedľa nás stali kamaráti, ktorých sme spoznali pred halou. Zasmiali sme sa na tejto náhode a čakali sme, kým začne DJ (o ktorom sme dúfali, že nebude moc strašný. Ale bol.).

Dve hodiny počas ktorých hral DJ sme strávili kecaním, rozprávaním sa, smianím sa a tak. Konečne dohral DJ a začala sa rozoberať jeho aparatúra a chystať sa pódium na Imagine Dragons. V ten moment sa celá hala roztlieskala (lebo fakt  bol ten DJ strašný).

Po 15minútovom meškaní sme vedeli, že to už každú chvíľu začne. Lebo do haly začali vypúšťať dym (smoke). A nakoniec sme sa dočkali a všetko to začalo. Skákali sme, smiali sme sa, spievali sme (a vôbec nám nevadilo, že nevieme spievať). Zahrali aj tie najväčšie hity ako Demons, On top of the world, Gold, Trouble... A mnoho ďalších. Predposledná pesnička bola Radioactive, ktorú teda parádne odpálili.  A posledná pesnička bola Fall, kedy sme si ani neuvedomovali, že to už bude vlastne koniec. Počas tejto pesničky začali padať konfety - listy  na
Zdroj
nás. Po odspievaní pesničky prešli na predĺženú časť pódia a začali sa klaňať. Vtedy sme si začali uvedomovať, že je asi koniec. Ale pripadalo nám to neskutočne skoro. Tak teda odišli z pódia, my sme ich začali vytlieskavať, nech dajú nejaký prídavok...A vyšli organizátori a začali rozoberať pódium. A bol koniec.

Potom nás čakalo ešte hodinové tlačenie sa do šatne pre svoje veci a hodinová cesta domov, počas ktorej sme si púšťali videá z koncertu, ukazovali fotky a tak. A neverili sme, že to už máme za sebou. 

Takto blízko sme boli :3 
A takto ľudí bolo v aréne (Zdroj
Zoznam pesničiek, ktoré hrali 
Roots

(to už mám iba na google disku nahrané, ale prehrať Vám to pôjde) 

Osvetlenie na jednotku s hviezdičkou 



Zdroj

Zdroj

Zdroj

Zdroj

Zdroj

Zdroj


A vy? Boli ste na koncerte? Ak áno, ako sa Vám páčilo? 
My sme už teraz rozhodnuté, že keď tu nabudúce budú, ideme - bez váhania. 
Lebo je to zážitok na celý život. 

12 Komentáre

  1. Bola sm jedine ráno na skúške v škole boha :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Mala si ísť :) Bol to neskutočný zážitok :) ja najviac ľutujem, že som nebola keď tu boli prvý krát :)

      Odstrániť
  3. Melánia Antalová31. januára 2016 o 20:03

    To je úžasné! :3 Aj ja som chcela ísť ale nezohnala som lístky :( Tak snáď sa mi nabudúce pošťastí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono...my sme ich zháňali týždeň pred koncertom :D a podarilo sa (ale je to dosť o šťastí) ale tak...:) nabudúce :)

      Odstrániť
  4. Mám pocit, že tam boli všetci okrem mňa :D Som rada, že ste si to užili :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale tak, raz aj ty pôjdeš a užiješ si to rovnako :D

      Odstrániť
  5. Som prekvapená,že spomínaš že už boli na Slovensku druhý krát??? Si si istá? Viem že v Prahe boli 2x, ale na Sk boli určite po prvý raz, či? :-) V ktorom roku boli prvý raz? Ináč,závidím koncert, mne sa nepodarilo ísť a veľmi to dodnes ľutujem- nabudúce urobím všetko preto aby som šla :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som prekvapená,že spomínaš že už boli na Slovensku druhý krát??? Si si istá? Viem že v Prahe boli 2x, ale na Sk boli určite po prvý raz, či? :-) V ktorom roku boli prvý raz? Ináč,závidím koncert, mne sa nepodarilo ísť a veľmi to dodnes ľutujem- nabudúce urobím všetko preto aby som šla :-)

    OdpovedaťOdstrániť