Týždeň s knihou #3




Je tu ďalší týždeň s knihou ! :D No dobre skôr sériou  Percy Jackson/Bohovia Olympu :) Tento týždeň bude taký "môj" kedže už isto viete že je to moja srdcovka a zároveň ju nečítali ani Maggie a Vika :D



Takže...odú  na sériu Percy Jackson som už písala v recenzii takže tu trošku zacitujem :D ...
"Ak ste ju doteraz nečítali Percyho, proste neváhajte. Neriešte že je v podstate pre mladšie ročníky, pretože to je ten typ knihy ktorú môžu čítať celé generácie. Neriešte že nemáte radi grécku mytológiu, pretože po tomto ju mať radi budete. Neriešte že nemáte čas, lebo na koniec budete radi že ste ho minuli na túto sériu. Každá kniha vo vás niečo zanechá, možno zmení, či už niektorá menej iná viac. Toto je séria ktorá je mojou srdcovkou a nikdy na ňu nedám dopustiť. Viete ako veľa ľudí miluje Harryho Pottera pretože bol súčasťou ich detstva a tak? Ja týmto spôsobom milujem Percyho aj keď som ho čítala trochu neskôr.Od mala som milovala grécke báje, teda mytológiu. Potom sa nejako ku mne dostal film v ktorom hral úžasný Logan Lerman :3 a film bol super tiež. Teda to som si myslela kým som nečítala knihu. Potom sa môj názor na film samozrejme zmenil."
To isté plati aj o sérií Bohovia Olympu,čo je vlastné voľné pokračovanie Percyho :) Je to písane už predsa trošku inak kedže Percy má okolo 17,ale predsa humor a jedinečný štýl autora zostáva.Sú tú aj úplne nové hlavne postavy viac-menej a myslím že to môžu čítať aj ľudia čo Percyho nečítali :) Popravde,viem ktorú sériu mám radšej.Je to nemožné rozhodnúť,možno aj preto to proste beriem ako jednu sériu.Tak prečo nespojiť aj Týždeň s knihou?:)

Ako vždy sa týždeň skladá z Gif hunt-u (už teraz sa bojím ako tam vopchám tak veľa obrázkov :D kedže žiadna séria nemá také úžasné fan arty ),hlášok (tu je podobný problém :D ) a na koniec recenzia(tentoraz dokonca 2! ) :)

2 Komentáre

  1. Na tuto sérii jsem si ještě nějak nenašla čas, což mě na jednu stranu dost mrzí, protože už od pohledu tyto knihy vypadají opravdu dobře ! Snad to brzy napravím a alespoň jeden díl si přečtu :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť