Rozhovor: Colleen Hoover


Takže, už dlhšie som rozmýšľala s čím novým prísť na blog a tak ma napadlo, že napíšem pár autorom o rozhovor. Jednou z tých, kto mi odpísali bola aj úžasná Colleen Hoover. :) 
Ešte by som sa rada poďakovala Die za niektoré nápady na otázky a takisto aj Klér z My favorite books, ktorá mi pomohla aj so zoznamom autorov, ktorým som to posielala. 
Ako prvú som si vybrala Colleen Hoover, ktorú snáď ani predstavovať nemusím.  V novembri jej u nás vyšla jej prvotina Život jedna báseň ale už predtým u nás vyšla séria Beznádejná. Okrem nich som čítala aj iné knihy od nej ako Maybe Someday alebo Ugly Love,ktorá by sa mala vzhľadom na najnovšie novinky dočkať filmového spracovania a úlohy Milesa by sa mal zhostiť Nick Bateman. Už sa tešíte ako ja? :) A takisto aj novinka Maybe not, ktorá bola super (len krátka) a neskutočne som sa pri nej pobavila.


1.) Čo vás najviac inšpiruje (v písaní kníh, v živote atď.)? 
Hudba. Hudba ma inšpiruje viac ako čokoľvek iné. (Poznámka: To môžete vidieť napr. na originálnom soundtracku ku Maybe Someday alebo piesni k Ugly Love :) )


2.) Aké je vaše obľúbené miesto na písanie kníh? 
V malom byte nad garážou alebo v hoteli, kde môžem byť kompletne sama.


3.) Čo pre vás znamenajú knihy (alebo písanie kníh)? 
Milujem písanie, milujem čítanie, a zbožňujem ľudí, ktorý sú vášnivý do týchto dvoch vecí.  Knihy mi úplne zmenili život, takže pre mňa znamenajú celý svet. 


4.) Čo (ak niečo) by ste radi zmenili (vylepšili) vo vašich knihách? 
Rada by som zlepšila a zdokonalila môj štýl.


5.) Čo je váš najväčší sen? 
Celý môj život, vždy, som fantazírovala aby som bola vydávajúci autor, a teraz som! Takže, hádam by som povedala, že to bol môj najväčší sen. 


6.) Blížia sa Vianoce. Je nejaký dôvod, prečo sa na ne tešíte? 
Mám rada Vianoce, pretože to znamená strávanie času s mojou rodinou. 


7.) Čo by ste radi odkázali vašim Slovenským a Českým fanúšikom? 
Veľmi vám ďakujem za vašu podporu! Dĺžim moju kariéru ľudom, čo čítajú moje knihy. Ďakujem. <3 


Tak, dúfam, že sa vám rozhovor páčil. A čo ma zaujíma je, že či chcete aby rozhovory pribúdali aj naďalej (Mám ešte nejaké pripravené...) :) 

11 Komentáre

  1. Krásný rozhovor :) Zrovna mám rozečtenou knížku Bez naděje ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beznádejná bola super ale na moju srdcovku - Maybe Someday- nemala :)

      Odstrániť
  2. Tobě se podařilo udělat s ní rozhovor? Wow, to je vážně úspěch! Gratuluju! A rozhovor se ti moc povedl. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super :D len škoda, že nedala trochu dlhšie odpovede :D ale tak je to fajn. Ja keď som naposledy písala o rozhovor nejakému autorovi, tak mi neodpísal :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som rada, že vôbec odpovedala :D To sa týka aj tých ostatných :D A ani sama som nerátala, že koľkátim som písala a koľkí mi len odpovedali :D Ale ja som rada aj za to málo :) A niektoré sa aj viac rozpísali :)

      Odstrániť
    2. My sme ju tuším chceli do projektu Zo života knihy, ale neozvala sa :D Písala som aj Sarah J. Maas, ale to som chcela asi príliš :D :D

      Odstrániť
    3. Mne docela rýchlo odpísala :D Na mail čo som to našla som to posielala koncom oktobra, začiatkom novembra mi došlo od nejakej jej sekretárky, že kam to mám preposlať a keď som to tam poslala, tak mi cca do nejakých 8 dní odpovedela :D takže tak :)

      Odstrániť
  4. Je skvelé že urobila rozhovor! :) Veľmi sa mi páči že ju inšpiruje hudba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky autorky, čo mi odpísali boli veľmi milé v tomto smere :)

      Odstrániť
  5. Velká gratulace! skvělý rozhovor :D

    OdpovedaťOdstrániť