10 vecí ...vďaka ktorým nemám čas/na ktoré nemám čas


1.Som lenivá

Okey priznám to hneď na začiatok, možno sa trochu vyhováram v ostatných,ale toto je pravý dôvod :/ Všetko si nechávam na zajtra,potom zase na zajtra a to dookola.Buď som z vecí až príliš aktívna,alebo naopak,nič sa mi nechce.A keď už niečo začnem robiť,tak potom som nerozhodná.Mám to zo sebou ťažké :D


2.Škola
Klasika -_- Zaberá toľko času pričom len niekoľko z vecí ktoré sa naučíme aj reálne využijeme.(hlavne keď ste na gymnáziu ako ja).Ale no čo už,do školy chodiť musíme tak či tak.Škoda že zaberá toľko času že nemám na nič čas.Ako tak rozmýšľam,nemám čas pomaly ani na rozmýšľanie keď mi napadne čo všetko by som mala spraviť...a ako vždy to nespravím.


3.Seriály
Začal Október,ktorý ako mesiac veľmi nemusím,ale ma jedno obrovské +.Začína sa obdobie seriálov!!!! :D A kedže ja som na nich riadny maniak a zrazu ich je veľa(nie ako v lete keď mi ide akurát Teen Wolf),už sa ani neviem orientovať čo kedy vychádza.Najhoršie je keď časť skončí nejakým cliffhanger-om a potom čakaj týždeň -.- Chvála Bohu som znížila okruh tých pravidelných na :The Originals,Supernatural,Arrow,Teen Wolf,American Horror Story,Game of Thrones a teraz nový The Flash.Viacej už nestíham ! 


4.Knihy
Síce sú tu ako dôvod,ale hlavne na nich nemám čas.Proste je toho všetkého veľa a už sa strašne teším na víkendy keď to dobieham.Potom čítam aj 3 knihy naraz,pretože nemôžem prestať :)

5.Málo spánku
Spím rada,a dlho.Samozrejme len cez víkendy.Ja do školy dochádzam+mám zástavku asi 2 km cesty.Potom keď prídem do SNV  zase mám do školy 2km.A to naspäť domov.Keď si k tomu pridáte 6 hodín spánku(viem že  niektorý spia menej ale...) pre človeka ktorý potom cez víkend vydrží aj okolo 12 (minule som sa zobudila o 13:14 :o :o ) je to ťažké nejak vyjsť z energiou.Vždy si vravím že pôjdem spať skôr,ale zrazu do toho vojde nejaká knižka,seriál alebo filmík...

6.Úlohy
Možno ich nie je až tak často veľa,ale kedže chodím na bilingválne,máme často úlohy na dlhšie rozmýšľanie.Hlavne vedieť rozprávať o veciach/ľuďoch/článkoch a tak.+Mám novú taliančinu a tam je dosť čítania tiež :/ Nehovoriac o matike...



7.Kamaráti
Poznáte to :D Idete na chvíľu vonku/alebo na skype v mojom prípade,a to sa pretiahne na pár hodín lebo sa stále máte o čom baviť/čo robiť.


8.Kreslenie
Milujem kreslenie,ale ako som si všimla,v poslednom čase som skoro úplne prestala.Neviem čím to je ale vždy keď sa rozhodnem že konečne začnem,vždy mi do toho niečo príde.

9.Sociálne siete
Idem na chvíľu na Facebook a je z toho hodina...vždy si začnem z niekym písať alebo pozerať nejaké obrázky-a už som na WeHeardIt,videá čo ma hneď hodí na Youtube kde zas strávim veľa času.Doslovne to neznášam.
too much gif photo:  TooMuch.gif


10.Blog
Strašne ma to mrzí,ale už sa mu nevenujem ako v lete.Tak isto Maggie nehovoriac o Vike ktorá bohužiaľ nemá vôbec čas.Snažím sa kedže ma to veľmi baví,ale napísať taký článok/recenziu tiež zaberie dosť času.Budem sa snažiť byť aktívnejšia. :) Snáď to vyjde.

7 Komentáre

  1. S väčšinou sa zhodujem. A Sociálne siete sú neskutočné požierače času :D Mne sa teraz vlastne ani veľmi nechce čítať, včera som otvorila knihu po niekoľkých dňoch a aj to som veľa neprečítala. Seriálov mám priveľa, v škole zabijem polku dňa, mám brutálne málo spánku a lenivosť je moje druhé meno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To ako keby som tento článok písala ja :D až na to, že kreslenie by som nahradila písaním, ktoré mi zaberie tak pol dňa minimálne, ak si už k tomu sadnem. Lenže v poslednej dobe mám dojem, akoby som nemala čas vôbec na nič. Je to frustrujúce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš :D na písanie som zabudla...k tomu sa odhodlávam už dosť dlho kedže mám ešte len úplne začiatky.

      Odstrániť
  3. Naprosto přesně :D Ještě bych tam na svém místě přidala práci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy aj vám pracujúcim aj závidím :D ..väčšinou však nie

      Odstrániť
  4. Práve kvôli škole nemám na nič čas. :D Všelijaké úlohy a veľa učenia. Ani na knihy nemám čas. strašné :D

    OdpovedaťOdstrániť